Farkkuja isoille miehille

jeansFarkut ovat yksi suosituimmista housutyypeistä, ja yleensäkin yksi suosituimmista vaatteista: ne ovat ikisuosikki, jotka ovat aina muodissa. Alunperin denim-kangas, josta aidot farkut nykyäänkin tehdään, oli aina sinistä, mutta nykyään markkinoilla on myös muun värisiä farkkuja: mustia, ruskeita, vihreitä, punaisia, jopa violetteja ja pinkkejä. Eräs asia, jonka isokokoiset miehet hyvin tietävät, koskee tosin farkkujakin, ja se on se, että isoja kokoja tuntuu olevan usein vaikea löytää perinteisistä vaatemyymälöistä.

Onneksi farkut isot koot löytyvät kuitenkin helposti, kun tietää, mistä etsiä, ja oikea paikka on tietysti internet. Verkkokaupat ovat muuttaneet ja uudistaneet vaatemyyntiäkin paljon, ja nykyään eri merkkiset ja malliset isot farkut on varmasti helpointa löytää juuri internetistä. Isoille miehille sopivia farkkuja valmistavat useat laatumerkit, kuten esim. Mish Mash, Eto Jeans ja Kam Jeans. Esimerkiksi upeaa klassista cowboy-lookkia löytyy useista Mish Mashin malleista, kun Kam edustaa puolestaan rentoa ja urbaanimpaa tyyliä. Isot farkut kannattaa käydä vilkaisemassa ainakin Motley Denimin uudesta verkkokaupasta, jossa on farkkujen lisäksi laaja valikoima muitakin vaatteita. Verkkokaupassa on mainio käyttöliittymä, jonka avulla voi helposti hakea oman kokonsa isoja farkkuja eri valmistajilta. Samalla kun hakee farkkuja, on helppo myös vilkaista vaikka T-paitoja, puseroita ja takkeja. Verkkokaupassa on tarjolla farkkuja jopa vyötärökokoon W62 asti, joten aivan heti eivät koot lopu kesken Motley Denimiltä.

Isojen farkkujenkin ostajat pääsevät internetin ansiosta ”shoppailemaan”, eli katselemaan, vertailemaan ja valitsemaan farkkuja. Kun oma valinta on tiedossa, on tuote helppo pudottaa virtuaaliseen ostoskoriin. Tarjolla on usein myös rahanarvoisia tarjouksia, jotka kannattaa tarkistaa. Ja usein vaatteita kannattaa ostaa kerralla useampi. Farkkuvalikoimassa on paljon eri tyylejä ja värejä, ja löydät varmasti myös oman suosikkisi niiden joukosta. Mikä parasta – toisin kuin kivijalkamyymälät – verkkokaupat ovat avoinna aina, ja vaateostokset voi näin ollen tehdä juuri silloin kun se itselle sopii parhaiten. Verkkokaupat toimivat siis todella asiakkaiden ehdoilla. Nettiostaminen on varmasti tullut jäädäkseen, ja tämä ei koske ainoastaan farkkuja ja vaatteita vaan paljon muutakin. Tietysti kivijalkamyymälöille on vielä paikkansa, mutta erikoiskokoiset farkut on yksi esimerkki tuotteesta, joka soveltuu loistavasti nettimyyntiin.